Webinars Inköp

Webinars & Seminars inom inköp

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria webinars och seminars inom inköp och supply chain i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik.

Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Fler intressanta webinars för hösten 2021 lanseras snart!
Vill du att vi skickar inbjudan när det är dags? Signa upp dig i vårt e-postformulär ⇒

Webinarier

Vad krävs för att inköpsorganisationen ska nå faktiska resultat?

Datum: september 30, 2021

Tid: Kl 08:00-09:00

Plats: Online

En spendanalys görs numera alltid inför skapandet av en kategoristrategi för att få en helhetsbild och uppslag till besparingsåtgärder. Men hur arbetar man i snabbrörliga organisationer eller oroliga tider? Räcker det att titta bakåt för att nå resultat framåt?

Frukostseminarier

Det finns inga kommande evenemang.

Webinarier och seminarier inom inköp

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars för 2021 pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Registrera dig här!

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

Mer information om våra webinars & seminars

Upplägg & önskemål

Våra föreläsare har lång erfarenhet och kompetens inom inköp och tar upp aktuella och intressanta inköpsämnen. Vi försöker variera nivån på våra webinars och seminars. Därför är vissa på mer grundläggande nivå medan andra på en fördjupande nivå. Vi försöker tillgodose våra deltagares olika behov och tar gärna emot önskemål och feedback. Välkommen att kontakta oss.

Tidigare webinars

Missade du ett tidigare webinar och vill få chansen att se det?

Länk till våra tidigare webinars

sv_SESwedish