Webinars inom inköp & supply chain

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria webinars inom inköp och supply chain i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik.

Kommande inköpswebinars:

Boka dig här

Webinarier

Hur kan AI revolutionera inköpsarbetet?

Date: October 28, 2022
Time: 08:00 - 09:00
Location: Online

Artificiell Intelligence, BlockChain och RPA – vi möter de dagligen och de är oundvikligt nästa steg av digitaliseringen i samhället. Men vad är AI och hur påverkar den framtidens inköpsarbete?

Jonas Landström och hans team på Picadeli har jobbat med AI i flera år för att kvalitetssäkra sin leveranser till kunderna och utvecklat det till en självklar del av sitt arbete. Missa inte detta intressanta webinar där vi diskuterar hur AI kan revolutionera framtidens inköpsarbete! Varmt välkommen att deltaga!

Störningar i försörjningskedjorna, hur förebygger man det?

Date: November 4, 2022
Time: 08:00 - 09:00
Location: Online

Tiden som kallas “post covid-19” har visat hur sårbar vår supply chain är. Kapacitetsbrist, leveransförseningar, råvarubrist samt leverantörsbyten är några av de logistikproblem många företag upplever just nu. Men vad ska man göra när störningarna i försörjningskedjan hopar sig? Går det att förebygga och ligga steget före? Var ska man börja någonstans?

Under detta webinar kommer logistikexperten David Leifsson dela med sig av hur man man kan arbeta proaktivt med sina försörjningskedjor genom att identfiera, kartlägga och företagbygga störningar med hjälp av digitala verktyg sk supply chain mapping. Varmt välkommen att deltaga!

Livediskussion med inköpsexperterna – Analys 2022 samt Inköpsprognos 2023

Date: November 25, 2022
Time: 08:00 - 09:00
Location: Online

Välkommen till en unik livediskussion med våra inköpsexperter Peter, Louise, Maja & Ted!
I det här webinaret kommer vår egen Sourcian-panel att diskutera året som gått och de utmaningar och trender vi sett. Panelen kommer ge sin prognos för 2023 och hur vi bäst anpassar våra verksamheter och skapar möjligheter under rådande förutsättningar. Missa inte detta webinar och tidiga nyårskarameller från Sourcian Partner! Förbered gärna frågor inom inköp & supply chain du är intresserad av. Varmt välkommen att deltaga.

Webinarier och seminarier inom inköp

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Registrera dig här!

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

Mer information om våra webinars & seminars

Målgrupp

Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Upplägg & önskemål

Våra föreläsare har lång erfarenhet och kompetens inom inköp och tar upp aktuella och intressanta inköpsämnen. Vi försöker variera nivån på våra webinars och seminars. Därför är vissa på mer grundläggande nivå medan andra på en fördjupande nivå. Vi försöker tillgodose våra deltagares olika behov och tar gärna emot önskemål och feedback. Välkommen att kontakta oss.

Tidigare webinars

Missade du ett tidigare webinar och vill få chansen att se det?

Länk till våra tidigare webinars

Missat tidigare inköpswebinar?

Missade du något av våra tidigare inköpswebinars, eller vill titta igen? Isåfall har du en ny chans! Välkommen att ta del av vårt breda utbud av aktuella och intressanta inköpsämnen.

Hur hittar jag tidigare inköpswebinars?

För att se samtliga inspelade webinars gå till vår samlingssida: Länk till tidigare webinars.
Det går också bra att söka fram webinar genom att klicka på våra olika inköpsämnen i listan till höger.

Har du önskemål på ett inköpsämne vi borde diskutera?

Saknar du ett ämne vi borde diskutera i ett webinar? Kontakta oss gärna för att lämna ditt önskemål

Sourcian Partner anordnar webinarier inom inköp