Webinars Inköp

Webinars & Seminars inom inköp

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria webinars och seminars inom inköp och supply chain i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik.

Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Webinarier

Hur bör man hantera komplexa batteriupphandlingar inom automotive?

Datum: januari 28, 2022

Tid: Kl 08:00-09:00

Plats: Online

Under detta webinar kommer vi att diskutera nya parametrar som utmanar traditionell upphandling av batterier till fordonsindustrin, samt vad som är viktigt att tänka på.
Att handla upp batterier inom till exempel fordonsbranschen är komplext och det är många saker att ta hänsyn till. Vad är viktigt att tänka i avtalsskrivningen? Hur säkrar man att hela värdekedjan från “ax till limpa” och hur tar man hand om batterierna när de är förbrukade?

Frukostseminarier

Det finns inga kommande evenemang.

Webinarier och seminarier inom inköp

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Registrera dig här!

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

Mer information om våra webinars & seminars

Upplägg & önskemål

Våra föreläsare har lång erfarenhet och kompetens inom inköp och tar upp aktuella och intressanta inköpsämnen. Vi försöker variera nivån på våra webinars och seminars. Därför är vissa på mer grundläggande nivå medan andra på en fördjupande nivå. Vi försöker tillgodose våra deltagares olika behov och tar gärna emot önskemål och feedback. Välkommen att kontakta oss.

Tidigare webinars

Missade du ett tidigare webinar och vill få chansen att se det?

Länk till våra tidigare webinars

sv_SESwedish