Webinars inom inköp & supply chain

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria webinars inom inköp och supply chain i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik.

Kommande inköpswebinars & frukostseminarium:

Boka dig här

Webinarier

Hållbarhet och inköp – Forskningens senaste utveckling

Date: December 1, 2023
Time: 08:00 - 09:00
Location: Online

Med 30 års erfarenhet inom inköp valde Sven-Anders Stegare att utvecklas ytterligare inom ämnet och börja forska. Sedan 2021 är han doktorand vid Handelshögskolan Stockholm. Sven-Anders brinner för att tillgängliggöra all den forskning som faktiskt bedrivs inom inköp, speciellt för den inom hållbara inköp.

Under webinaret talar vi om aktuella forskningsämnen, vad hållbara inköp innebär och hur det påverkar inköpen från svenska leverantörer.
Varmt välkommen att deltaga!

Frukostseminarium

There are no upcoming events.

Webinarier och seminarier inom inköp

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Registrera dig här!

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

Mer information om våra webinars & seminars

Målgrupp

Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Upplägg & önskemål

Våra föreläsare har lång erfarenhet och kompetens inom inköp och tar upp aktuella och intressanta inköpsämnen. Vi försöker variera nivån på våra webinars och seminars. Därför är vissa på mer grundläggande nivå medan andra på en fördjupande nivå. Vi försöker tillgodose våra deltagares olika behov och tar gärna emot önskemål och feedback. Välkommen att kontakta oss.

Tidigare webinars

Missade du ett tidigare webinar och vill få chansen att se det?

Länk till våra tidigare webinars

Missat tidigare inköpswebinar?

Missade du något av våra tidigare inköpswebinars, eller vill titta igen? Isåfall har du en ny chans! Välkommen att ta del av vårt breda utbud av aktuella och intressanta inköpsämnen.

Hur hittar jag tidigare inköpswebinars?

För att se samtliga inspelade webinars gå till vår samlingssida: Länk till tidigare webinars.
Det går också bra att söka fram webinar genom att klicka på våra olika inköpsämnen i listan till höger.

Har du önskemål på ett inköpsämne vi borde diskutera?

Saknar du ett ämne vi borde diskutera i ett webinar? Kontakta oss gärna för att lämna ditt önskemål

Sourcian Partner anordnar webinarier inom inköp