INTRODUKTION TILL HÅLLBARA INKÖP

1

Lektion

Alla

nivåer

Plats

Online

3 h

KURSLÄNGD

Svenska

språk

3 790 SEK

pris

kursledare

Hanna Skoglund profilbild

HANNA SKOGLUND

Hanna är senior inköpskonsult på Sourcian Partner. Hon hjälper kunder att uppnå hållbara inköp och supply chain organisationer genom att utbilda, coacha och utveckla.

Med över 10 års erfarenhet inom ledarskap och projektledning inom ideell sektor har hon starka färdigheter i organisations övergripande utvecklingsprojekt.

Överblick

Välkommen till vår kurs i hållbara inköp, speciellt utformad för inköpare som vill leda vägen mot en mer hållbar framtid. Ny lagstiftning, företagets hållbarhetsmål och ökade risker i leverantörskedja ställer allt högre på inköpsorganisationens kompetens och datahantering.  

 

I en tid då hållbarhet blir allt viktigare för både företag och konsumenter, är denna kurs en ovärderlig resurs för att förbättra din inköpsstrategi och skapa långsiktigt värde. Som inköpare har du en nyckelroll i att påverka företagets hållbarhetsprestanda. Genom att förstå och implementera hållbara inköpsmetoder kan du inte bara minska företagets miljöpåverkan och sociala risker. Denna kurs ger dig de kunskaper och verktyg som krävs för att skapa värde genom hållbara inköp, vilket i sin tur bidrar till en mer hållbar affär. 

vinster efter genomförd kurs:

vem riktar sig kursen till?

Kursen riktar sig till inköpare eller andra roller som vill leda vägen mot en mer hållbar framtid, inklusive de som behöver anpassa sig till ny lagstiftning, uppnå företagets hållbarhetsmål och hantera ökade risker i leverantörskedjan.

vad ingår i kursen?

Få en grundläggande förståelse för vad hållbara inköp innebär och varför det är viktigt för företag och samhället. 

Lär dig hur du integrerar miljömässiga och sociala kriterier i dina inköpsbeslut, från att välja leverantörer till att utvärdera produkter. 

Introduktion till olika hållbarhetscertifieringar och standarder. 

Identifiera och hantera hållbarhetsrisker i leverantörskedjan. 

vad säger andra?

Är du intresserad?

Fler Kurser

Du kanske också Är intressead Av dessa kurser?

kurs 2

ANTIKORRUPTION FÖR INKÖPARE

Välkommen till vår specialiserade kurs om korruption för inköpare, där du får verktyg och kunskaper som behövs för att identifiera, förebygga och hantera korruption. Denna kurs är oumbärlig för att skapa en etisk och transparent inköpsmiljö och skydda ditt företag från ekonomiska och juridiska risker.

ANTIKORRUPTION FÖR INKÖPARE

1 lektion - 3 timmar
SE KURS

kurs 3

SUPPLIER QUALITY MANAGEMENT (SQM)

Supplier Quality Management (SQM) är avgörande för att säkerställa hög kvalitet på produkter och tjänster samt undvika leveransstörningar. Denna kurs ger en grundläggande förståelse för SQM, med fokus på strategier och verktyg för att förbättra leverantörsrelationer och effektivitet.

SUPPLIER QUALITY MANAGEMENT (SQM)

1 lektion - 3 timmar
SE KURS