BEHÖVER NI EN VASS INKÖPSKONSULT?

Behöver ni förstärka er organisation med vassa inköpskonsulter? I vår tjänst Sourcing Consultant erbjuder vi spetskompetenser och specialistroller inom inköp och supply chain.

INKÖPSKONSULTER INOM OLIKA ROLLER & NIVÅER

Vi är en affärspartner som arbetar nära våra kunder och kandidater. Det gör att vi kan erbjuda inköpskonsulter med rätt kompetensprofil när behovet uppstår. Vi har lång erfarenhet från många företag och branscher. 


Ni hittar oss primärt i Göteborg, Stockholm och region Skåne, men erbjuder inköpstjänster över hela Sverige. Med fingertoppskänsla och spetskompetens inom inköp och supply chain, matchar vi rätt konsult för ert behov. Låt oss diskutera ert inköpsbehov så hjälper vi er att hitta rätt inköpskonsult. 

I slutändan är det en människa vars kompetens man hyr in. Matchningen har fungerat mycket väl! De resultat vi fått hittills är ett antal nya och bra leverantörer som vi kommer arbeta med länge, samt en ännu bättre process hur vi sourcar nya leverantörer.

Chefer & Specialister

Interim inköpschef som hjälper företag att öka lönsamheten

Vi hjälper er att hitta rätt inköps- eller logistikchef, eller en specialist inom inköp och supply chain.

Roller:

 • Interim inköpschef
 • Interim logistikchef
 • Supply chain manager
 • Upphandlare (LOU)
 • Affärsjurist
 • Contract manager
 • Cost estimator
 • Supplier Quality (SQA, SQE)
 • Inköpsanalytiker

Inköpskonsulter

Inköpskonsult skakar hand efter en förhandling

När ni behöver en inköpare med specifik kompetens och branscherfarenhet.

Roller:

 • Strategisk inköpare
 • Kategoriinköpare
 • Projektledare inköp
 • Projektinköpare
 • Operativ inköpare 
 • Taktisk inköpare

Logistikkonsulter

Logistikkonsult från Sourcian Partner

När ni behöver en logistikkonsult som kan optimera lager eller effektivisera varuflöden.

Roller:

 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Logistikingengör
 • Leveransutvecklare
 • Supply chain manager

FEM ANLEDNINGAR ATT ANLITA EN INKÖPSKONSULT.

Inköpsexpertis och goda referenser inom fler områden

Vi har inköpsexpertis och goda kundreferenser inom flera områden och branscher. Kontakta oss gärna för att diskuterahur vi kan hjälpa till inom just ditt område.

Vilka utmaningar har ni idag?

Boka inledande fri konsultation.

INKÖPSROLLER UR VERKLIGHETEN - VÅRA KONSULTER BERÄTTAR.

Karriärmöjligheter

FUNDERAR DU PÅ EN KARRIÄR INOM INKÖP?

Att överväga en karriär som inköpskonsult? Det är ett klokt beslut. Denna roll erbjuder en spännande blandning av utmaningar och möjligheter att påverka olika organisationer på ett betydande sätt. Vi har samlat synpunkter och insikter från några av våra inköpskonsulter för att ge dig en klarare bild av vad jobbet innebär. Här är de fem huvudskälen till varför de finner sin karriär särskilt givande:

1. Variation och utmaningar

Som inköpskonsult möter du en ständig variation i ditt arbete. Våra konsulter uppskattar särskilt möjligheten att delta i en mängd olika projekt. Detta inte bara upprätthåller en stimulerande arbetsmiljö utan främjar också kontinuerlig yrkesmässig utveckling, vilket är grundläggande för en dynamisk och lärorik karriär.

2. En möjlighet att göra skillnad

Våra konsulter berättar om den tillfredsställelse de ser hur deras insatser leder till märkbara förbättringar och besparingar för våra kunder. Att kunna bidra med sina kunskaper för att optimera och effektiviserainköpsstrategier är en av de mest belönande aspekterna av jobbet, vilket gör varje uppdrag unikt och givande.

3. Flexibilitet i karriären

Flexibiliteten som inköpskonsult är ofta framhävd som en betydande fördel. Möjligheten att arbeta inom olika branscher och på skiftande projekt ger inte bara en bred erfarenhet utan också värdefull variation i yrkeslivet. Detta är idealt för dig som värdesätter att ha kontroll över din egen karriärutveckling.

4. Nätverksbyggande

Att bygga ett omfattande professionellt nätverk är en naturlig del av rollen som inköpskonsult. Våra konsulter framhäver vikten av de kontakter och relationer de knyter genom sina uppdrag, vilka ofta leder till nya möjligheter och samarbeten.

5. Kontinuerligt lärande och personlig utveckling

Våra inköpskonsulter betonar vikten av kontinuerligt lärande, som är centralt i deras roll. Att ständigt möta nya utmaningar och arbeta i olika projektmiljöer säkerställer att de förblir i framkant inom branschen. Detta bidrar inte bara till att hålla deras kunskaper relevanta utan även till omfattande personlig och professionell tillväxt

Vi hoppas att dessa insikter från våra konsulter ger dig en klarare bild av vad en karriär som inköpskonsult kan innebära – en karriär fylld med möjligheter, utveckling och en chans att driva affärer framåt, skapande mervärde för våra kunder.

Är du vår nästa Sourcian?

Kika in på vår Karriärsida

Brinner du för inköp och vill ta nästa steg i din karriär?

Vi söker ständigt nya medarbetar som liksom vi brinner för inköp och logistik.

Oavsett om du är i början av karriären eller är en fullblodskonsult inom inköp/logistik så är du varmt välkommen till vårt professionella Sourcian-team. Vi brinner för inköp och logistik och vårt fokus är att hjälpa dig nå nästa steg i din utveckling. Din utveckling är vår utveckling och varje steg du tar framåt adderar stort värde för våra kunder.

 

Tveka inte att anmäla ditt intresse till ett företag på stark frammarsch i Sverige. Ansök till ledig tjänst eller skicka in en spontanansökan här på vår hemsida. Kanske är det just du som är vår nästa Sourcian?

Välkommen till Sourcian Partner!

Connecta med oss på vår Karriärsida

Våra medarbetare berättar

I ROLLEN SOM INKÖPSKONSULT