Seminarier & Webinarier

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria frukostseminarier och webinarier i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik. Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Fler intressanta webinars för 2021 lanseras snart!
Vill du att vi skickar inbjudan när det är dags? Signa upp dig i vårt e-postformulär ⇒

Webinarier

Det finns inga kommande evenemang.

Frukostseminarier

Det finns inga kommande evenemang.

Sourcian skjorta

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars för 2021 pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

sv_SESwedish