Seminarier & Webinarier

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria frukostseminarier och webinarier i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik. Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Webinarier

Outnyttjad potential i era indirekta inköp

Date: September 24, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

Incoterms

I många mindre och medelstora företag nedprioriteras ca 20% av företagets inköpskostnader. Vilket man kan tycka är slöseri, eller hur?
Kärnverksamheten har ofta fokus och får högst prioritet. Dock är det många företag som förbiser eller inte hinner hantera de indirekta inköpskostnaderna som ligger utanför kärnverksamheten. Dessa är viktiga för att verksamheten ska kunna fungera. Detta webinar kommer handla om hur man kan utnyttja den potential som finns i den indirekta verksamheten och uppnå maximal affärsnytta.

Så säkrar stora bolag sin leverantörskvalitet

Date: October 15, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

Leverantörskvalitet är något som alla bolag jobbar med och bör utveckla hela tiden. Vi kommer fokusera på ett av de viktigaste verktygen; APQP (Advanced Product Quality Planning) som används av t ex AB Volvo.

Lär dig tyda inköparens språk

Date: October 29, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

”Vårt språk” inom inköp både förenklar och komplicerar. Hur skall vi uttrycka oss så andra inom inköps-världen direkt förstår vad vi vill ha sagt och innebörden av det? Genom att använda termer och förkortningar så kan vi effektivisera vårt sätt att kommunicera. Det kan dock också innebära att andra inte förstår eller missförstår, så man måste alltid tänka på om motparten rimligen bör känna till dessa eller om förklarande text är nödvändig.
I detta webinar kommer vi att gå igenom de mer allmängiltiga termerna, några mindre kända termer, samt en del termer där det lätt kan skapas missförstånd.

Så får du övertaget i din förhandling

Date: November 13, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

Det är snart dags att sitta öga mot öga med din leverantör och förhandla. En förhandling kan skilja sig på många sätt och det kan ofta vara mycket att ta hänsyn till och saker som kan gå fel. Hur lyckas man då med sin förhandling på bästa sätt?
Under det här webinaret så kommer vi att berätta vad som är viktigt att tänka på inför en förhandling, olika förhandlingstaktiker samt ge konkreta tips och egna erfarenheter på hur du ökar dina chanser att lyckas.

Inköp & kultur – Lyckas med globala inköp!

Date: December 4, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

V211-travel

Vad behöver vi ta hänsyn till när man gör affärer med leverantörer från olika delar av världen? Hur spelar våra kulturella skillnader in och vad bör man tänka på?
Välkommen på ett webinar om det intressanta ämnet ”Inköp & Kultur”. Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar utifrån spännande situationer vi befunnit oss i – och vi vill gärna ta del av dina!

Frukostseminarier

There are no upcoming events.

Sourcian skjorta

Nyhet - Sourcian lanserar Webinars!

Vi anpassar oss efter de tider som råder. I väntan på få starta igång våra frukostseminarier igen, kan vi glädjande meddela att vi nu även erbjuder Webinarier.

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.