Seminarier & Webinarier

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria frukostseminarier och webinarier i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik. Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Fler intressanta webinars för 2021 lanseras snart!
Vill du att vi skickar inbjudan när det är dags? Signa upp dig i vårt e-postformulär ⇒

Webinarier

Nästa utvecklingssteg inom inköp?

Datum: april 29, 2021

Tid: Kl 08:00-09:00

Plats: Online

Utvecklingen av inköpsfunktionen har gått i etapper genom åren med taktiskt, kategoristyrt och strategiskt inköp, men vad blir nästa nivå? Hur kan inköp påverka ett bolags lönsamhet när konsolidering av leverantörsbasen redan är gjord, dina produkt- och tjänstegrupper redan är kategoriserade och all ”low-hanging-fruits” redan är plockade?

Hållbara inköp – Hur förhålla sig till ökade krav?

Datum: maj 28, 2021

Tid: Kl 08:00-09:00

Plats: Online

Kraven på globala företag och privatpersoner ökar när det gäller miljöfrågor. Det ställer i sin tur högre krav på inköpsorganisationer när det gäller hållbarhet inom produkter och tjänster.
Vi kommer titta närmare på hur förpackningsmaterial förändrats med alltifrån 7 kr för en plastpåse för en konsument till högeffektiva och återvinningsbara förpackningar inom olika industrier.

Tre stora teknikskiften inom automotive – Vilka krav ställs på inköp?

Datum: juni 18, 2021

Tid: Kl 08:00-09:00

Plats: Online

Tre stora teknikskiften pågår inom Automotive:
• Från förbränningsmotorer till elektromobilitet
• Förarkontrollerade fordon till Autonomous-drive
• Icke digitala till uppkopplade fordon.
Hur kommer det här ställa större krav på inköpsorganisationer framöver?

Frukostseminarier

Det finns inga kommande evenemang.

Sourcian skjorta

Inbjudan Webinars - Signa upp dig här!

Planeringen av fler Webinars för 2021 pågår för fullt och vi kan utlova nya, intressanta och aktuella ämnen inom vårt favoritområde; Inköp & Logistik. Registrera dig nedan så skickar vi dig inbjudningar allt eftersom vi lanserar bokningsbara tillfällen.

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.

sv_SESwedish