Seminarier & Webinarier

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria frukostseminarier och webinarier i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik. Våra event vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller. Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Boka dig här

Webinarier

Så får du övertaget i din förhandling

Date: November 13, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

Det är snart dags att sitta öga mot öga med din leverantör och förhandla. En förhandling kan skilja sig på många sätt och det kan ofta vara mycket att ta hänsyn till och saker som kan gå fel. Hur lyckas man då med sin förhandling på bästa sätt?
Under det här webinaret så kommer vi att berätta vad som är viktigt att tänka på inför en förhandling, olika förhandlingstaktiker samt ge konkreta tips och egna erfarenheter på hur du ökar dina chanser att lyckas.

Inköp & kultur – Lyckas med globala inköp!

Date: December 4, 2020

Time: Kl 08:00-09:00

Location: Online

V211-travel

Vad behöver vi ta hänsyn till när man gör affärer med leverantörer från olika delar av världen? Hur spelar våra kulturella skillnader in och vad bör man tänka på?
Välkommen på ett webinar om det intressanta ämnet ”Inköp & Kultur”. Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar utifrån spännande situationer vi befunnit oss i – och vi vill gärna ta del av dina!

Frukostseminarier

There are no upcoming events.

Sourcian skjorta

Nyhet - Sourcian lanserar Webinars!

Vi anpassar oss efter de tider som råder. I väntan på få starta igång våra frukostseminarier igen, kan vi glädjande meddela att vi nu även erbjuder Webinarier.

Vill du få information & inbjudningar?

* indicates required

Jag intygar härmed att jag läst och förstått den information om Personuppgiftspolicy samt samtycker till att Sourcian Partner behandlar mina personuppgifter i enlighet med vad som beskrivs där. Länk till vår Personuppgiftspolicy


Sourcian Partner kommer att använda den information du samtyckt till i detta formulär för att hålla kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar om nyheter, inbjudningar till våra event och marknadsföring.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss.