Sourcian Partner har inköpslösningar för er verksamhet.

Med oss blir inköpsfunktionen en affärsdrivande process
som lyfter lönsamheten till nya höjder.

Utmaningar i inköpsvärlden

Vi vet att det krävs tid, energi och fingertoppskänsla för att inköp och leverantörskedjan ska fungera friktionsfritt. Leverantörer aviserar prishöjningar årligen och det är oftast med andan i halsen som leverantörsavtalen ska förhandlas om. Hinner man inte så blir det högre priser en avtalsperiod till. Kunder kräver produktivitet och prissänkningar vilket kan leda till minskade marginaler. Eller sena material-leveranser som påverkar produktionen och kundrelationen negativt. Ett annat problem kan vara att man har kortare betalningstid mot leverantörer som inte alls matchar det man erbjuder sina kunder. Med följden att kassaflödet blir lidande.

Känns det igen? Visst är inköpslivet en utmaning ibland.

Vi sparar en hel del pengar på våra inköpsrutiner och de fasta inköpspriserna ger oss betydligt säkrare kalkyler i våra uppdrag.
VD, Martin Andersson, VGH

Specialister på inköp och logistik

Sourcian Partner är specialiserade på inköp och logistik. Vi startade år 2012 i syfte att hjälpa företag att skapa affärsdrivande lösningar som lyfter lönsamheten. Vi har erfarenhet och kunskap från de flesta branscher och hjälper både stora och mindre bolag och känner till de  utmaningar man som företagare ofta ställs inför. Framförallt vet vi hur man kan arbeta smartare, tjäna mer pengar samt öka effektiviteten i olika typer av bolag.

Vår vision är att vara Sveriges självklara partner inom inköp och supply chain.

Inköpslösningar som lyfter lönsamheten

Genom rätt inköpslösning kan vi bidra med följande värden till er verksamhet;

Sänkta kostnader

Ökad effektivitet

Tryggare leveranser

Resultatet är prisvärda och effektiva inköpslösningar när ni behöver support, förstärkning eller komplettering av er befintliga inköpskompetens.

Hur kan vi hjälpa just ert företag?
Ta gärna hjälp av vår Behovsguide för att få hjälp att hitta vad du söker