Om oss

Vi är Sourcian Partner

Med Sourcian Partner blir inköpsfunktionen en affärsdrivande process
som lyfter lönsamheten till nya höjder.

Vi sparar en hel del pengar på våra inköpsrutiner och de fasta inköpspriserna ger oss betydligt säkrare kalkyler i våra uppdrag, VD Martin Andersson, VGH

Utmaningar i inköpsvärlden

Vi vet att det krävs tid, energi och fingertoppskänsla för att inköp och leverantörskedjan ska fungera friktionsfritt.

Leverantörer aviserar prishöjningar årligen och det är oftast med andan i halsen som leverantörsavtalen ska förhandlas fram. Hinner man inte så blir det högre priser en avtalsperiod till. Man har kunder som kräver produktivitet och prissänkningar vilket leder till minskade marginaler. Eller sena leveranstider av material som påverkar produktionen och kundrelationen. Ett annat problem kan vara att man har kortare betalningstid mot leverantörer som inte alls matchar det man erbjuder sina kunder. Med följden att kassaflödet blir lidande.
Känns det igen? Visst är inköpslivet en utmaning ibland.

Specialister på inköp och logistik

Sourcian Partner är specialiserade på inköp och logistik. Vi startade år 2012 i syfte att hjälpa företag att skapa affärsdrivande lösningar som lyfter lönsamheten. Vi har erfarenhet och kunskap från de flesta branscher och hjälper både stora och små bolag och känner till de  utmaningarna man som företagare ofta ställs inför. Framförallt vet vi hur man kan arbeta smartare, tjäna mer pengar samt öka effektiviteten i olika typer av bolag.

Vi hjälper er att sänka kostnader, öka attraktionen i er prissättning och skapa trygghet i leveranser. Resultatet är prisvärda och effektiva inköpslösningar när ni behöver support, förstärkning eller komplettering av er befintliga inköpskompetens.

Vår vision är att vara Sveriges självklara partner inom inköp och supply chain.

Hur kan vi hjälpa just ert företag? Läs mer om våra tjänster.