Om oss

Vi är Sourcian Partner

Med Sourcian Partner blir inköpsfunktionen en affärsdrivande process
som lyfter lönsamheten till nya höjder.

Vi sparar en hel del pengar på våra inköpsrutiner och de fasta inköpspriserna ger oss betydligt säkrare kalkyler i våra uppdrag, VD Martin Andersson, VGH

Utmaningar i inköpsvärlden

Vi vet att det krävs tid, energi och fingertoppskänsla för att inköp och leverantörskedjan ska fungera friktionsfritt.

Leverantörer aviserar prishöjningar årligen och det är oftast med andan i halsen som leverantörsavtalen ska förhandlas fram. Hinner man inte så blir det högre priser en avtalsperiod till. Man har kunder som kräver produktivitet och prissänkningar vilket leder till minskade marginaler. Eller sena leveranstider av material som påverkar produktionen och kundrelationen. Ett annat problem kan vara att man har kortare betalningstid mot leverantörer som inte alls matchar det man erbjuder sina kunder. Med följden att kassaflödet blir lidande.
Känns det igen? Visst är inköpslivet en utmaning ibland.

Specialister på inköp och logistik

Sourcian Partner startade 2012 i syfte att hjälpa företag att skapa affärsdrivande lösningar inom inköp och logistik som lyfter lönsamheten.

Som specialister på inköp och logistik vet vi utmaningarna i både stora och små bolag, samt offentlig verksamhet. Framförallt vet vi HUR man kan arbeta smartare och tjäna mer pengar samt öka effektiviteten i olika typer av bolag. Oavsett bransch hjälper vi våra kunder att sänka kostnader med bibehållen eller högre kvalité samt skapar tryggare leveranser.

Vår vision är att bli Sveriges självklara partner inom inköp och supply chain.

Hur kan vi hjälpa just ert företag? Läs mer om våra tjänster.