Kundreferens Ventilationsgruppen

Ventilationsgruppen är ett komplett ventilationsföretag med en gedigen erfarenhet och omfattande yrkeskunskap. Ventilationsgruppen erbjuder ett hälsosammare inomhusklimat och en energieffektivare driftsituation.

Företaget startades 1988 och är idag cirka 100 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, våra lokalkontor i Stenungsund, Uddevalla, Borås, Strömstad, Stockholm och Dingle.

 Professionellt stöd vid krångliga och avancerade förhandlingar

“Innan vi inledde samarbetet med Sourcian Partner var våra inköpsrutiner spretiga och bristfälliga. Vi saknade hållbara strukturer för upphandling av våra basprodukter vilket kostade onödigt mycket pengar”, säger Martin Andersson, VD Ventilationsgruppen.

Idag får vi ett professionellt stöd vid krångliga och avancerade förhandlingar. Vi sparar en hel del pengar på våra inköpsrutiner och de fasta inköpspriserna ger oss betydligt säkrare kalkyler i våra uppdrag.

Behovsanpassat inköpskoncept som gör oss kostnadseffektiva

Samarbetet med Sourcian Partner är i grunden ett behovsanpassat inköpskoncept samt utbildningspaket som är speciellt utformat för vår verksamhet. Det passar oss som hand i handske och gör oss kostnadseffektivare i varje enskilt projekt. Samarbetet ger oss den precision vi behöver för att utveckla våra affärer strategiskt och rutiner för att förbättra vår effektivitet.

Sourcian Partner är en engagerad affärspartner som vi kommer utöka samarbetet med framöver. Det kommer att ge oss ny luft under vingarna och möjlighet att öka lönsamheten ytterligare en nivå.

 

Category
Sourcing Mentor, Sourcing Project