Kundreferens SafeTeam

SafeTeam utformar, installerar och underhåller avancerad säkerhetsteknik. Genom förtroendefullt partnerskap inom säkerhet hjälper vi våra kunder till bättre trygghet och lönsamhet. Vi erbjuder allt från enskilda produkter och säkerhetslösningar. Vårt kompetensområde är brett, vilket gett oss möjlighet att möta våra kunders alla säkerhetsbehov inom låssystem, inbrottsskydd, larm & övervakning, brandskydd, dörrautomatik och fastighetsfilm. Vi finns på sex orter runt om i Sverige. Där vi inte finns har vi avtal med lokala säkerhetspartners, vilket gör serviceorganisationen riksräckande.

“Vi skapar trygghet och lönsamhet för våra kunder genom tekniska säkerhetslösning och tillhörande installations- och servicetjänster”, säger Victor Miszynski, inköpschef på SafeTeam.

Flexibelt inköpspaket med struktur, utbildning och coachning – speciellt anpassat för oss

Innan vi inledde samarbetet med Sourcian Partner var vår inköpsfunktion något spretig. Struktur, rutiner och processer var inte ordentligt genomarbetade och vi behövde tydligare kommunikation och samsyn i vårt dagliga inköpsarbete. Detta ville vi förändra och förbättra.

Utmaningen för oss har sedan länge varit att vi är verksamma på flera ställen i Sverige och haft svårt att skapa de rätta verktygen att skapa synergier för helheten och därigenom spara pengar.

Sourcian Partner kunde erbjuda oss ett paket med struktur, utbildning och coachning – speciellt anpassat för oss.

Resultat: Tydlig inköpsstrategi, processflöde och högre kompetens inom strategiskt inköp

Nu har vi fått en tydlig inköpsstrategi, ett tydligare processflöde och högre kompetens inom strategiskt inköp, materialflödet samt uppföljning på våra viktigare avtal. Alltsammans har bidragit till att vi idag kan arbeta proaktivt istället för reaktivt med våra leverantörer och internt.

Sourcian Partner är en partner som hela tiden för en öppen dialog med oss och bidrar med nya tankar och ideér för att utveckla vår verksamhet. De är mycket lyhörda och förstod snabbt hur vi jobbar och vad vi behöver långsiktigt. Till skillnad från andra utbildningar på marknadens så håller Sourcian Partners inköpsutbildning en mycket bra nivå som passade våra förutsättningar och behov väldigt väl. Helhetsintrycket av Sourcian Partner är att de är professionella, väldigt tillmötesgående och engagerade. Vi är mycket nöjda med det resultat vi uppnått tillsammans.

Category
Sourcing Mentor, Sourcing Project