Inköpskonsult med fokus på inköpsutveckling

Träffa vår inköpskonsult Louise som har lång erfarenhet inom inköpsutveckling, förändringsledning inköp och tranformationer inom inköp. Louise är Affärsområdesansvarig för Stockholm-Mälardalen på Sourcian Partner och hjälper dagligen företag med förändringsresor inom inköp samt att matcha rätt inköpskonsulter efter behov.

Tips: Webinars inom ämnet inköpsutveckling

Louise håller även webinars inom ämnet inköpsutveckling. Klicka på nedan länkar för att titta på inspelade webinars (helt kostnadsfritt):

Webinar 1:
Webinar 2:
  • Nästa utvecklingssteg inom inköp
    Utvecklingen av inköpsfunktionen har gått i etapper genom åren med taktiskt, kategoristyrt och strategiskt inköp, men vad blir nästa nivå? Hur kan inköp påverka ett bolags lönsamhet när konsolidering av leverantörsbasen redan är gjord, dina produkt- och tjänstegrupper redan är kategoriserade och all ”low-hanging-fruits” redan är plockade


Behöver ni utveckla er inköpsorganisation?

Inom ramen för vår tjänst Sourcing Transform utför vi förändringsprojekt inom inköp. Vi börjar alltid att göra en diskutera analys av ert nuläge och er önskade målbild, därefter tar vi fram ett förslag över rekommenderade steg för att hjälpa er ta nästa utvecklingssteg.

Välkommen att kontakta oss om ni funderar på hur ni ska ta nästa utvecklingssteg inom inköp eller behöver hjälp att hitta rätt inköpskonsult. Vår inledande konsultation är alltid kostnadsfri. Vi bollar gärna era behov och utmaningar, kontakta oss så tar vi det därifrån.

Väl mött!

Louise med kollegor