Frukostseminarier

Sourcian Partner anordnar kostnadsfria frukostseminarier i syfte att dela med oss av kunskap och erfarenheter inom det ämne vi brinner för allra mest – inköp och logistik.

Våra seminarier vänder sig till personer i ledningsposition, säljande roll, inköpschefer och inköpare i olika roller.
Platserna är begränsade, så är du intresserad boka din plats redan idag.

Inköp & Kultur – Lyckas med globala inköp!

Datum: januari 31, 2020

Tid: Kl 07:30-09:00

Plats: Barken Viking, Lilla Bommens torg 10, Göteborg

V211-travel

Vad behöver vi ta hänsyn till när man gör affärer med leverantörer från olika delar av världen? Hur spelar våra kulturella skillnader in och vad bör man tänka på?
Välkommen på ett frukostseminarium med fokus att bjuda in till en öppen diskussion om det intressanta ämnet ”Inköp & Kultur”. Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar utifrån spännande situationer vi befunnit oss i – och vi vill gärna ta del av dina!

Lyckas med er affär mot offentliga kunder

Datum: februari 26, 2020

Tid: Kl 07:30-09:00

Plats: Barken Viking, Lilla Bommens torg 10, Göteborg

LOU

Säljer ert företag idag varor och tjänster till offentliga kunder, eller funderar på att börja? Är det verkligen så svårt med offentliga upphandlingar som så många säger? För att lyckas med upphandlingar mot offentliga kunder behöver du ha koll på Lagen om Offentlig Upphandling (LOU) samt veta hur du ska agera för att maximera dina chanser till affär.
Välkommen oavsett om ni idag arbetar mot offentliga kunder men vill nya insikter hur ni kan lyckas bättre, eller om ni är nyfikna hur ni kommer igång med LOU på ett bra sätt.

Skapa en affärsdriven inköpsprocess

Datum: mars 27, 2020

Tid: 07:30-09:00

Plats: Barken Viking, Lilla Bommens torg 10, Göteborg

Inköpsprocess

Inköpsfunktionen har en avgörande betydelse för lönsamheten i de flesta bolag. På detta seminarium kommer vi gå igenom sex viktiga byggstenar som skapar en affärsdrivande inköpsprocess och ökar lönsamheten i företaget.

Inköpsstrategi – Målstyrning av företagets inköpsarbete

Datum: april 24, 2020

Tid: 07:30-09:00

Plats: Barken Viking, Lilla Bommens torg 10, Göteborg

Hur ser man till att inköp stödjer företagets målbild och kundnöjdhet?
Genom att jobba strategisk så säkerställer man att man har rätt leverantörsbas, att alla i företaget stödjer inköpsarbetet för att nå långsiktiga mål.